Video nadzor – Sistemi za video nadzor

U ponudi imamo veliku paletu proizvoda, od jednostavnih kamera sa osnovnim funkcijama video nadzora namenjenih za kuće, apartmane, preduzetnike i firme manjeg obima pa sve do profesionalnih kamera sa bezgraničnim mogućnostima (IP kamere, 4K PTZ kamere sa optičkim zumom do 55x, panoramske kamere, termalne kamere, kamere otporne na ekstremne uslove i ekstremno visoku temperaturu itd).

Cena: Molimo Vas da nas kontaktirate za cenu

IP kamera ili kamera sa internet protokolom je vrsta digitalne sigurnosne kamere koja prima i šalje video zapise putem IP mreže. Takođe je poznata kao mrežna kamera ili IP sigurnosna kamera, koja se često koristi kao alat za daljinsko praćenje i upravljanje u mnogim sektorima i okruženjima za zaštitu imovine ili nadgledanje kućne, poslovne ili javne bezbednosti.
Obično se koriste za nadzor. Za razliku od analognih televizijskih kamera zatvorenog kruga (CCTV), IP kamere ne zahtevaju lokalni uređaj za snimanje, već samo lokalnu mrežu. IP kamere se povezuju na mrežu na isti način na koji to rade telefoni i računari.
Povezane sa drugim uređajima kao što su mrežni video snimači , IP kamere vam omogućavaju da nadgledate određena područja sa bilo koje udaljene lokacije, donoseći mnogo pogodnosti u naš svakodnevni život.

 

© Copyright 2024 Digity ID Solution, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll