DIGITY ID SOLUTION je maksimalno posvećen zaštiti svih informacija i podataka koje prikuplja i čuva o posetiocima web sajta, kao i i svojim klijentima. Prikupljeni podaci korisnika svih DIGITY ID SOLUTION usluga koristiće se u skladu sa ovom politikom privatnosti. DIGITY ID SOLUTION sakuplja minimalno potrebnu količinu informacija o posetiocima ovog web sajta u svrhu pružanja što kvalitetne usluge. Takođe www.digity-id.com web sajt koristi kolačiće (cookies) da bi olakšao korišćenje web sajta. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju računaru korisnika kada poseti određene stranice na digity-id.com web sajtu i koji ni na kakav način ne mogu oštetiti računar ili naneti ikakvu štetu posetiocu web sajta. Posetilac u svom web pregledaču (browser-u) može blokirati ili obrisati kolačiće, ali to može dovesti do toga da neke Web stranice na digity-id.com web sajtu neće funkcionisati ispravno.

Način prikupljanja i vrsta prikupljenih informacija

DIGITY ID SOLUTION može sakupljati sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa formulara koje popunjavate ili servisa koji koristite, uključujući ime i prezime, naziv firme, adresu, brojeve telefona, email adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu ili serveru prilikom korišćenja naših usluga ili u komunikaciji sa nama.

DIGITY ID SOLUTION koristi sakupljene informacije prvenstveno u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune. DIGITY ID SOLUTION može povremeno slati obaveštenja vezana za rad digity-id.com web sajta, DIGITY ID SOLUTION servera i servisa, kao i u vezi stanja klijentovog naloga ili web sajta.

Objava prikupljenih informacija

DIGITY ID SOLUTION ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Ukoliko zakonski budemo primorani da prikupljene informacije i podatke otkrijemo trećoj strani (npr. organima bezbednosti), o tome će korisnik biti obavešten, ali samo u slučaju ako to obaveštenje ne ugrožava pokrenuti proces od strane državnih organa. DIGITY ID SOLUTION može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima ili iskazati javno, npr. broj korisnika sajta koji su popunili neku online prijavu ili učestvovali u nekoj anketu, ali tom prilikom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogle identifikovati osobe koje su u pomenutoj aktinosti učestvovali.

Bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podataka

Prilikom korišćenja sajta www.digity-id.com, dužni ste da osigurate potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete, a DIGITY ID SOLUTION garantuje da konstantno primenjuje sve standardne bezbednosne mere zaštite privatnosti ličnih podataka sakupljenih od svojih korisnika. Odlukom da DIGITY ID SOLUTION-u obezbedite svoje lične informacije slažete se sa činjenicom da bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podatake ne može biti 100% garantovan.

Izmena politike privatnosti

DIGITY ID SOLUTION zadržava pravo da bilo kada i bez dodatnog obaveštenja izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.digity-id.com. Korisnik se obavezuje da povremeno poseti digity-id.com web sajt i pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama. Ukoliko korisnik nastavi da koristi web sajt i usluge DIGITY ID SOLUTION-a nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

DIGITY ID SOLUTION d.o.o.

© Copyright 2024 Digity ID Solution, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll